vizkar megszuntetes rejtett hiba feltaras epuletszaritas tuzkar helyreallitas
Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

Utólagos vízszigetelés

 Utólagos vízszigetelés

Így működik a falszárítás.
Drymat® rendszerrel - garantált!


A Drymat® rendszer elektrofizikális alapelven működik – a falazatba bevitt nemesacél elektródákkal. Ez az eljárás (ÖNORM 3355-2 szerint) tudományosan elismert, nagyon hatékony és kockázatoktól mentes úgy az ember, mint az épületállomány számára.

Mit jelent az elektrofizikális alapelv?

Az aktív, elektrofizikális falszárításnak nincs köze az áram nélkül dolgozó rendszerekhez. Sokkal inkább arról van szó, hogy a falazatban a polaritást visszafordítsuk, így a felszálló nedvességet újból a talajba visszavándoroltatjuk - a fal, a mennyezet, és az aljzat így újból száraz lesz. Ez azt jelenti, hogy az épület lényegesen gyorsabban lesz száraz mint egy passzív eljárással. Egy további előnye az elektrofizikális falszárításnak: a folyamat alatt keletkező szabad atomokból álló oxigén a gombák, baktériumok és algák növekedését megakadályozza - így az épület állagát megóvjuk és a hely klímáját javítjuk.
Mindez kémiai anyagok és az épület statikájába történő beavatkozás nélkül történik. A Drymat® rendszereknél nincs mélyfúrás, nincs falvágás és nincs felásás - tehát se zaj, se szemét, és nem keletkeznek károk sem a házban, sem a kertben.

A Drymat® rendszer telepítése után csak egy kis türelemre van szükség – a specifikus adottságoktól függően az elektrofizikális száradás háromtól tizenkét hónapig tart. Az első ellenőrző mérést egy-három hónap alatt végezzük, amellyel értékeljük a száradási folyamatot. Természetesen a mérések jegyzőkönyvben rögzítésre kerülnek. Ez a protokoll határozza meg, hogy szükséges-e a paramétereket átállítása. Így biztos lehet benne, hogy az Ön Drymat® rendszere teljes teljesítménnyel dolgozik.

 Nagyon fontos szempont, hogy a Drymat® a falazatot nem csak kiszárítja hanem sótlanítja is. Így a falazat gyorsabban és alaposabban szárad, mint egy esetleges tiszta tömítő kezelésnél, amelynek során a só természetesen benne marad a falazatban, az aljzatban, a födémben.prospektus Ebben az esetben a "hidroszkópikus" só folyamatosan veszi fel a nedvességet a levegőből - ami elérheti a saját térfogatának háromszoros mennyiségét is. A falazat így szükségszerűen folyamatosan vesz fel nedvességet. Ezt a hatást a Drymat® rendszerrel örökre megszüntetheti - még az árvíz után is.

 

További információ:
Tel.: 06-30/654-3564
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.